Rólunk

A munkánk alapja a szakértelem és a szenvedélyünk

Matlaszkovszky Anna Petra vagyok, kozmetikus. Édesanyámmal közösen álmodtuk meg a Calendula kozmetikát, ahol kozmetikai kezelésekkel, manikűr és pedikűr szolgáltatással segítünk a vendégeinknek a szépülésben, feltöltődésben.

Vendégeink a megnyugtató környezet mellett a szakértelmünk miatt szeretnek hozzánk járni. Ezt pedig elsősorban korábbi tanulmányaimnak köszönhetem, így megalapozott biológiai és kémiai ismeretekkel rendelkezem, tehát pontosan tudom, melyik kezelés hogyan hat és mi történik a bőröddel.

A kozmetika mellett Édesanyám közel két évtizede segít rendbe tenni a kezeket, lábakat, néha megszabadítva a vendégeket az őket kínzó fájdalomtól, gyógypedikűr tudása országhatárunkon túl is ismert.

Számunkra a munkánk a hobbink és a szenvedélyünk. Azért dolgozunk, hogy a vendégeink – akikkel sokszor baráti kapcsolat alakul ki – szebbek, egészségesebbek és boldogabbak legyenek.

Írj nekünk üzenetet!

Ha kérdésed van a kezelésekkel kapcsolatban vagy időpontot kérnél, esetleg csak tájékozódnál, írj nekünk ezen az űrlapon keresztül! Az itt küldött üzeneteket megkapjuk e-mailben és rövid időn belül válaszolunk.